معرفی و شیوه طبخ 5 غذای خوشمزه ویژه وعده شام

به گزارش عینک ورساچه، خبرنگاران با معرفی غذا های مختلف به شما یاری می نماید تا برای وعده غذایی شام انتخابی متنوع داشته باشید.

معرفی و شیوه طبخ 5 غذای خوشمزه ویژه وعده شام

به گزارش خبرنگار ، بسیاری از پزشکان به افراد توصیه می نمایند که در وعده شام غذاهای سبک و کم حجم مصرف نمایند تا با دریافتکالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند؛ از این رو عینک ورساچه در نظر دارد با معرفی انواع غذاهای نانی و غیر برنجی به شما یاری کند تا با کنار گذاشتن غذاهای برنجی، انتخاب متنوعی برای وعده غذایی شام خود داشته باشید.

در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که می توانید بایاری آنها شامی دلچسب تهیه کنید.

شامی سیب زمینی و ماش

1 پیمانه ماش 3 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد پیاز متوسط 3-4 حبه سیر سبزیجات معطر و ادویه جات طبق ذائقه پودر سوخاری به میزان لازم (درحدی که بتوان مایع کتلت را شکل داد)

سیب زمینی و ماش را جداگانه می گذاریم تا خوب پخته شوند؛ سیب زمینی و ماش را در غذاساز یا با گوشت کوب خوب له می کنیم، سیر و پیاز را رنده و به مواد اضافه می کنیم، مواد را در ظرف مناسب ریخته، ادویه، تخم مرغ و سبزی معطر را به آن اضافه کنید و با قاشق کاملا هم می زنیم، پودر سوخاری را به قدری به مخلوط اضافه می کنیم که غلظت آن به حدی برسد تا بتوانیم به آن فرم دهید، در صورت احتیاج می توانید به آن تخم مرغ اضافه کنید، در ماهیتابه مناسب روغن ریخته و کتلت ها را سرخ می کنیم.

سمبوسه با ژامبون

500 گرم ژامبون دودی 200 گرم قارچ 1 عدد فلفل دلمه نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

ژامبون را خرد کنید، قارچ ها را به همراه فلفل دلمه نگینی شده تفت دهید، به همراه ژامبون و ادویه ها مخلوط کنید و داخل نان لواش ریخته و سرخ کنید، می توانید پنیر پیتزا هم روی آن بریزید.

خوراک بامیه

1/2 کیلو بامیه 2عدد پیاز خرد شده 2عدد گوجه اسلایس شده نمک، فلفل، آبلیمو 1 قاشق غذاخوری رب گوجه

ابتدا پیاز ها را تفت دهید، سپس رب گوجه و ادویه جات را اضافه و تفت دهید، سپس بامیه را اضافه و با بقیه مواد تفت دهید، بعد از آن آبلیمو و گوجه ها را اضافه کنید، سپس بگذارید کمی بامیه ها با باقی مواد پخته گردد در نهایت می توانید با برنج سرو کنید.

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

2 عدد پیاز بزرگ 1 لیوان لوبیا چیتی خیس نموده 1 عدد سیب زمینی متوسط 100 گرم قارچ نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن به میزان لازم 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

پیازها را خلالی خرد کنید و با 2 قاشق روغن زیتون تفت دهید تا طلایی گردد؛ یک عدد سیب زمینی بزرگ را حبه قندی خرد نموده و به همراه یک لیوان لوبیا چیتی و قارچ خرد شده بگذارید بپزد، بعد نمک، فلفل قرمز، 2 قاشق رب گوجه فرنگی و کمی آویشن را به آن اضافه کنید و 4 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته گردد.

شامی ترش با لپه

400 گرم گوشت چرخ نموده 7 قاشق غذاخوری لپه پخته 3 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز درشت رب گوجه فرنگی به میزان لازم آبغوره به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز

لپه را با آب کاملا بپزید و پس از پخت آن را در صافی بریزید سپس کاملا آنرا له کنید، پیاز ها را رنده کنید یا درون میکسر بریزید و بعد آب اضافی آن را بگیرید، حال گوشت، پیاز، لپه، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه نموده و کاملا ورز دهیدT تابه ای را روی حرارت گذاشته و روغن بریزید، از موادتان به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در کف دستتان صاف کنید و فرم دهید و هر دو طرف آن را در روغن سرخ کنید (اگر احساس کردید موادتان شل است کمی آرد نخود چی اضافه کنید).

در یک تابه دیگر کمی روغن ریخته و رب گوجه را در آن تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی تخم گشنیز به آن افزوده و تفت می دهیم حالا وقت اضافه کردن آبغوره است، اگر احساس کردید سس تان غلیظ است کمی آب اضافه کنید، وقتی سس جوشید شامی ها را درون سس قرار دهید و اجازه دهید بپزد و شامی ها طعم سس را بگیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "معرفی و شیوه طبخ 5 غذای خوشمزه ویژه وعده شام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی و شیوه طبخ 5 غذای خوشمزه ویژه وعده شام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید