عادات غذایی عمر یک پنجم مردم دنیا را کم می نماید

به گزارش عینک ورساچه، یک آنالیز بین المللی نشان می دهد غذاهایی که می خوریم باعث مرگ زودرس 11 میلیون نفر از ما در هرسال می گردد.

عادات غذایی عمر یک پنجم مردم دنیا را کم می نماید

به گزارش بی بی سی یافته های تحلیل گران در مقاله ای که در ژورنال لنست منتشر شده است، نشان می دهد که رژیم غذایی روزانه می تواند تأثیر مرگبار بیشتری از سیگار کشیدن داشته باشد و اکنون در یک پنجم مرگ های زودرس در سراسر دنیا دخیل است.

نمک چه در نان و چه در سس سویا و چه در غذاهای تولید شده بیشترین کاهش در طول عمر را ایجاد می نماید.

پژوهشگران می گویند این آنالیز درباره چاقی نیست، بلکه درباره رژیم های غذایی بی کیفیتی است که به قلب آسیب می زنند و سرطان ایجاد می نمایند.

آنالیز دنیای بار بیماری معتبرترین ارزیابی درباره علت مرگ افراد در هر کشور دنیا است.

در این آخرین تجزیه وتحلیل دراین باره پژوهشگران از تخمین ها از عادات غذا خوردن مردم کشورها برای معین اینکه رژیم غذایی در چه حدی بر کوتاه شدن عمر تأثیر دارد، استفاده کردند.

تأثیر رژیم های غذایی خطرناک شامل این موارد می شوند:

1- مقدار بسیار زیاد نمک - عامل سه میلیون مرگ زودرس است.

2- مقدار بسیار کم غلات کامل یا سبوس دار- با سه میلیون مرگ زودرس ارتباط دارد.

3- مصرف بسیار کم میوه- در دو میلیون مرگ زودرس دخیل است.

میزان کم مغزهای خوراکی و تخمه ها، سبزی ها، اسیدهای چرب امگا- 3 به دست آمده از غذاهای دریایی و فیبرهای خوراکی سایر عوامل کاهنده طول عمر بودند.

پروفسور کریستوفر موری، رئیس انستیتوی سنجش و ارزیابی سلامت در دانشگاه واشنگتن دراین باره گفت: ما دریافتیم که رژیم غذایی یکی از غالب ترین عوامل مؤثر بر سلامت در سراسر دنیا است و تأثیری بسیار عمیق دارد.

از حدود 11 میلیون مورد مرگ مربوط به رژیم غذایی حدود 10 میلیون مورد ناشی از بیماری قلبی-عروقی است و به همین علت است که مصرف نمک چنین مشکل عمده ای است.

نمک همچنین می تواند اثر مستقیمی بر قلب و رگ های خونی داشته باشد و هنگامی که قلب به درستی کار نمی نماید، به نارسایی قلبی منجر گردد.

غلات سبوس دار، میوه ها و سبزی های اثر مخالفی دارند- این مواد غذایی محافظت نماینده از قلب هستند و خطر مسائل قلبی را کاهش می دهند.

سرطان و دیابت نوع 2 عامل بقیه مرگ های مربوط به رژیم غذایی هستند.

هیچ کشور ازلحاظ رژیم غذایی کامل نیست و هر کشوری بر بخشی از رژیم غذایی سالم بیش از بخش های دیگر تأکید دارد.

کشورهای حوزه مدیترانه به خصوص فرانسه و اسپانیا کمترین شما مرگ های مربوط به رژیم غذایی در دنیا را دارند.

کشورهای جنوب و جنوب شرق آسیا و آسیای میانه در مقابل بیشترین مرگ های مرتبط با رژیم غذایی را دارند.

ژاپن و چین از این لحاظ در دو قطب مخالف قرار می گیرند که مربوط به تغییر عادات مردمشان در مصرف نمک است.

چینی ها مقدار زیادی نمک را با سس سویا و سایر سس های شور که بخشی اصلی از آشپزی این کشور است، مصرف می نمایند. درعین حال، رواج مصرف غذاهای آماده و تولید شده باعث وارد شدن میزان بیشتری از نمک به رژیم غذایی شان شده است. چین بیشترین میزان مرگ مربوط به نمک را در میان کشورها دارد.

در مقابل به گفته پروفسور موری مورد ژاپن بسیار جالب است. او می گوید: تا همین 30 تا 40 سال پیش ژاپنی ها مانند چینی های امروز مقدار بسیاری نمک مصرف می کردند. امروزه گرچه نمک هنوز مشکل شماره یک آن ها است، اما میزان مصرف آن به طور عمده ای کاهش یافته است. رژیم غذایی ژاپنی ها امروزه حاوی مقدار بیشتری از بسیاری از چیزهایی مانند سبزی و میوه ها است که باعث حفاظت در برابر بیماری قلبی می شوند.

منبع: همشهری آنلاین

به "عادات غذایی عمر یک پنجم مردم دنیا را کم می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عادات غذایی عمر یک پنجم مردم دنیا را کم می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید