طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید

به گزارش عینک ورساچه، دمپختک را درست کنید و با خوردن ترشی این لذت را چندبرابر کنید.

طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید

مواد لازم:

  • باقالا زرد خشک: 2 پیمانه
  • برنج: 400 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد عظیم
  • زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

2. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و اندازهی روغن داخلش بریزید تا داغ گردد. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت اندازهی زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

3. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و اندازهی کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک گردد و برنج دم بکشد.

4. پیازهای خرد شده را هم در اندازهی روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

5. بعد از سرو دمپختک می توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمپختک؛ لذتی که باید امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید