فوت و فن آشپزی؛ 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو

به گزارش عینک ورساچه، لوبیا پلو از آن غذا هایی است که می گویند اگر توانستی آن را به برترین حالت درست کنی و شفته اش نکنی یعنی یک آشپز خوب هستی! اما واقعا درست کردن لوبیاپلو اینقدر سخت است؟ نه!

فوت و فن آشپزی؛ 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو

هر غذایی اگر مرحله به مرحله و با حوصله و رعایت فوت و فن هایش درست گردد، نه تنها سخت نیست که بسیار هم راحت خواهد بود.

لوبیاپلو هم از همان غذاهاس که تنها احتیاج به کمی دقت بیشتر دارد. این غذا را هم می توانید با گوشت چرخ نموده درست کنید هم گوشت تیکه ای و هم سویا برای گیاه خوارها! اما چه کنیم که لوبیاپلوی ما شفته نگردد و همه چیز در برترین حالت باشد؟

12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو

1. گوشت لوبیاپلو به مقدار کمی کوچک تر از خورشت قیمه خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید.

2. پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد گردد.

3. لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته گردد و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نگردد.

4. مقدار خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یک و نیم تا 4 سانت می توان خرد کرد.

5. از لوبیای خرد شده نیز می توانید بهره ببرید. برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آب کش نموده و بعد از خنک شدن فریز کرد.

6. ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویه ای که مورد علاقه باشد می توانید بهره ببرید.

7. رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب خیلی خوش طعم می گردد و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی گیرد.

8. اگر می خواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجه فرنگی پوست نموده و تخم گرفته خرد شده بهره ببرید و از رب استفاده نگردد.

9. آب روغن را روی آب کش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنج های مخلوط زیاد اتفاق می افتد جلوگیری می نماید.

10. قابلمه برنج از گنجایش آن کمی بزرگتر باشد که مقدار پلو مخلوط را داشته و برنج خوب دم بکشد و کال دم نماند.

11. برنج را زنده آبکش کنید تا وقتی مواد لوبیا پلو را لا به لای برنج دم می کنید، شفته نگردد.

12. موقع ریختن زعفران روی برنج باید دقت کنید در جا هایی که کف گیر زده اید برای خارج شدن بخار برنج زعفران نریزید، چون مستقیماً به ته دیگ می رود و باعث سوختن ته دیگ برنج می گردد.

منبع: فرارو

به "فوت و فن آشپزی؛ 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن آشپزی؛ 12 راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید