سیر و پیاز احتمال بروز سرطان سینه را کاهش می دهد

به گزارش عینک ورساچه، مطالعات اخیر محققان دانشگاه بوفالو نشان می دهد، ترکیب سیر و پیاز احتمال بروز سرطان سینه را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

سیر و پیاز احتمال بروز سرطان سینه را کاهش می دهد

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، شیوع سرطان سینه در زنان پورتوریکو بسیار کم است به همین دلیل محققان عادت های غذایی این افراد را مورد آنالیز قرار دادند. این مطالعه با آنالیز اطلاعات پزشکی و سلامت و رژیم غذایی زنان این ناحیه نشان می دهد ساکنان پورتوریکو در اکثر غذاها از نوعی سس به نام سفریتو استفاده می نمایند که با ترکیب سیر، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و فلفل دلمه ای تهیه می گردد. این سس در ایتالیا، اسپانیا و آمریکای لاتین نیز بسیار محبوب است. این مطالعه نشان می دهد احتمال بروز سرطان سینه در زنانی که در روز حداقل یک بار از سس سوفریتو استفاده می نمایند، در مقایسه با زنانی که از این چاشنی مصرف نمی نمایند، 67 درصد کمتر است. این مطالعه همچنین نشان می دهد سیر و پیاز حاوی ترکیباتی مانند اورگانوسولفور و فلاونول هستند که عامل اصلی محافظت در برابر سرطان است. این مواد غذایی به تنهایی نیز خواص ضد سرطانی دارند.

چندی پیش مطالعات محققان دانشگاه کوماموتو در ژاپن نشان داد ترکیباتی به نام ONA در پیاز وجود دارد که رشد سلول های سرطان تخمدان نوع EOC (شایع ترین نوع سرطان) را کاهش می دهد. این مطالعات نشان می دهد ترکیبات پیاز پاسخ ایمنی ضد تومور لنفوسیت های میزبان را سرکوب می نماید.

آنالیز مدل های حیوانی نشان می دهد ترکیبات پیاز علاوه بر کاهش نرخ رشد سلول های سرطانی، از تکثیر آنان نیز جلوگیری نموده و ویتامین C موجود در آن، با تشکیل رادیکال های آزاد عامل سرطان مبارزه می نماید. سرکوب سلول های سرطان تخمدان با ترکیبات موجود در پیاز، هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد.

سیر نیز با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.

شماری از خواص درمانی سیر :

- درمان آکنه و بیماری های پوستی

با توجه به گزارش نشریه Angewandte Chemie، سیر گیاهی فوق العاده در درمان انواع ناراحتی های پوستی و آکنه محسوب می گردد. آلیسین موجود در سیر از اثرات مخرب رادیکال های آزاد جلوگیری می نماید و با نابودکردن باکتری ها، در درمان جای جوش، بیماری های پوستی و آکنه موثر است.

- جلوگیری از ریزش مو

به گزارش نشریه Dermatology, Venerology and Leprology، سیر حاوی مقادیر بالای سولفور و پروتئین کراتین است. این پروتئین در رشد مو نقش مهمی دارد. قرار دادن سیر روی پوست سر باعث تحریک ریشه مو و رشد مجدد مو می گردد.

- پیشگیری از سرماخوردگی

بر اساس گزارش نشریه Advances In Therapy، آلیسین موجود در سیر به دفع ویروس ها یاری می نماید. این مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه مکمل سیر، احتمال سرماخوردگی را 63 درصد کاهش می دهد.

- کاهش فشار خون

به گزارش نشریه Pharmaceutical Sciences، سولفور موجود در سیر باعث گشادشدن رگ های خونی و کاهش فشار خون می گردد. مصرف سیر و مکمل آن در سالمندان و به خصوص بیماران دیابتی باید تحت نظر پزشک انجام گردد.

- کاهش بیماری های قلبی

سیر با کاهش کلسترول، نقش مهمی در کاهش بیماری های قلبی دارد. این ماده غذایی از ایجاد لخته های خونی و تصلب شرایین جلوگیری می نماید.

- افزایش عملکرد فیزیکی و انرژی

سیر باعث افزایش عملکرد فیزیکی بدن و انرژی می گردد. در دوران باستان از این ماده غذایی برای افزایش کارایی کارگران استفاده می کردند. سیر باعث بهبود عملکرد ورزشکاران و جلوگیری از خستگی ناشی از ورزش می گردد.

- حاوی ویتامین های گروه B، A و C و مواد معدنی پتاسیم، روی، آهن، مس، سلنیوم و منگنز

- با مقادیر بالای آنتی اکسیدان، خاصیت ضد سرطانی دارد.

- کاهش دردهای ناشی از آرتروز

- کاهش وزن

- ضد آلرژی

- کاهش میزان قند خون

- جلوگیری از دندان درد

- بهبود سیستم گوارشی

- تصفیه کبد

- یاری به درمان بیماری پوستی پسوریازیس

- دور کردن انواع حشرات مزاحم مانند پشه

- خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ

- جلوگیری از بروز تبخال

محققان مصرف روزی تا چهار حبه سیر، هریک به وزن یک گرم را توصیه نموده اند.

نتایج این مطالعه در نشریه Nutrition and Cancer منتشر شده است.

منبع: همشهری آنلاین

به "سیر و پیاز احتمال بروز سرطان سینه را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیر و پیاز احتمال بروز سرطان سینه را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید